Site idee , deel van ontwerp & uitvoering: Eveline & Tess

Hoe het begon..

Ooit, lang geleden, net na de eeuwwisseling, toen het best bekeken programma van Nederland nog gewoon op Nederland 3 was. En daar niet eens een jury bij zat. Toen was er nog zoiets als 'clubs.nl' waar je een eigen pagina kon maken over wat je maar wou.
Kopspijkers was een groot succes, en de 'fanclubs' schoten als paddestoelen uit de grond, zo'n beetje alle medewerkers hadden een eigen fanpagina. Dus toen werd het ook tijd voor 'De Paul Groot club', opgericht door Eveline, al snel geholpen door Tess. (En even via via bij Paul gecheckt of hij het niet erg vond ;P) Honderden leden later besloten we dat clubs.nl niet meer zo heel handig was en hebben we bij een andere provider zelf iets in elkaar geknutseld. Die ging vervolgens failliet, en nog wat verhuizingen en layouts verder zijn we hier terecht gekomen. Puur omdat het leuk is, uit hobby en interesse.

Dus voor de duidelijkheid nog even wat zaken op een rijtje..

*We hebben deze site alleen omdat we het leuk vinden, als een soort eerbetoon aan Paul en om andere fans mee te laten genieten. Een verzamelplaats. Er is dus totaal geen commerciële bedoeling met deze site en we zijn ook onafhankelijk.

*Het staat ook bij contact maar nogmaals, we hebben geen direct contact met Paul, we overleggen niks met hem voor we het hier plaatsen. Hij kan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor wat hier op de site staat.

*Mocht er een fout op de site staan laat het ons weten, en fouten zijn menselijk.

Bronnen van artikelen & foto's staan erbij voor zover we het weten. Voor sommige foto's is toestemming gevraagd (en gekregen). Screenshots zijn meestal zelf gemaakt (maar daarvan liggen ook nog rechten bij de betreffende programma's!)

Aangezien we al een paar jaar hiermee bezig zijn hebben we inmiddels uit verschillende hoeken en gaten zaken bij elkaar verzameld, en weten we soms ook niet meer precies hoe we ana iets komen. Ook kan het zijn dat websites die we als bron hadden inmiddels niet meer bestaan.

*Onze url staat over een aantal dingen niet omdat wij de rechten erop hebben maar omdat we de eerste zijn die het online plaatsen. (en dan weten we ook meteen dat het van ons komt als we het ergens anders vinden ;))

* We vragen zelf altijd of we iets van anderen mogen gebruiken voor de site, of we hebben het gekregen, mocht je hier dan ook iets tegenkomen dat je hier niet wilt hebben of hier niet mag staan, laat het dan even weten dan doen we er wat aan.

* We zijn ook de beroerdste niet maar we hebben hier wel veel werk aan gehad dus we stellen het niet op prijs om delen van deze site ergens anders terug te vinden zonder dat daar eerst om gevraagd is, helemaal als er niet even bijgezegd wordt dat het hier vandaan komt. Zelfs de tekst bij biografie hebben we zelf bij elkaar verzameld dus we zien het zo als het gekopieerd is.

*Alle teksten, grafische afbeeldingen en bestanden op deze internetsite zijn beschermd via het copyright! (ook als er geen url van ons opstaat!) Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke toestemming worden gebruikt!

*Onze dank gaat uit naar Janien en Geraldin voor het scannen van artikelen, Saya voor screenshots, medewerkers van de Avro, VPRO, en 't Bos voor het (terug)mailen, alle reacties van iedereen positief en negatief, iedereen die zich aangesproken voelt.
En natuurlijk Paul voor zijn bestaan en leuke reacties anders was deze site er niet eens geweest, ook al wil hij het misschien liever niet weten ;).

Voor meer informatie mail naar info@paulgrootonline.nl